English Tea Shop

- Koska jokaisella teekupilla on väliä

Laaja laadukas luomuteevalikoimamme

100% luomu teesarja kauden  valloittavimpia makuja, vihreän ja mustan teen klassikoita, ja ajankohtaisimpia yrttejä valjastettuna hyvinvointisi tueksi.

Perusvalikoima

English Tea Shop on teen sydänystävän valinta. Teeperheestä löydät niin rakastetut mustan ja vihreän teen klassikot kuin kauden mielenkiintoisimpia yrttejä yhdistelevät kofeiinittomat haudukkeet.

Super Goodness

Super Goodness on teesarja, johon on valikoitu erityisesti terveyttä tukevien ominaisuuksiensa vuoksi arvostettuja yrttejä ja kasveja.

Wellness

Ihastuttavan pastellisävyiset Me-teet valjastivat yrtit hyvinvointisi tueksi. Antaudu laventelin, lakritsin ja mintun aisteja tyynnyttäviin tunnelmiin, innoitu Beautiful Me -teen hipiää hellivästä taiasta ja ihastu Pure Me -teen sisäisestä voimasta.

Lahjalajitelma

Kauniit teelahjat ovat English Tea Shopin osaamisen ydintä. Tyylikkäästi pakatut laadukkaat luomuteet ilahduttavat teen ystävää vuoden eri juhlapäivinä. Lahjalajitelmia on saatavilla sekä metallirasioissa että pahviin pakattuna.

Teepussien materiaalit

20 pussin teepakkauksissa sekä osassa lahjapakkauksista käytetään ainoastaan paperipohjaisia teepusseja. Nämä English Tea Shopin perusteepussit ovat kasvipohjaisia ja 100% muovittomia ja kierrätettävissä. Teepussit on tehty kasvipohjaisesta manillakuidusta, joka on täysin kompostoituvaa. Pusseissa on puuvillanarut, ja niiden paperilaput ovat FSC-sertifioitua paperia. Teepussit painetaan kiinni ilman lämpökäsittelyä tai metalliniittejä. Suojapaperit ovat ohutta paperia jätteen määrän vähentämiseksi. English Tea Shop -teet pakataan FSC-sertifioituihin kartonkipakkauksiin. Käytön jälkeen teepaketit suositellaan laittamaan pahvinkeräykseen, teepussit naruineen voi laittaa biojätteeseen tai kotikompostiin.

Vuodesta 2022 alkaen pakatut English Tea Shopin pyramidipussit ovat muovitonta materiaalia nimeltään soilon. Soilon on tehty maitohaposta, joka tuotetaan maissitärkkelyksestä. Se on 100 % biohajoava ja katoaa kuukauden kuluessa biojätteessä tai kompostissa.

English Tea Shop

on kunnianhimoinen luomuteetalo, joka porskuttaa ylpeästi vastavirtaan itsenäisesti. ETS on ainoa teevalmistaja jolla on hallussaan koko teentuotannon prosessi viljelystä jatkojalostukseen, pakkaamiseen ja myyntiin. Luomuteesekoitusten raaka-aineet ostetaan pienissä erissä suoraan pelkästään English Tea Shopille työskenteleviltä sopimusviljelijöiltä sekä Reilun Kaupan sertifioiduilta viljelijöiltä.  Teetä ei koskaan osteta teehuutokaupoista.

Kestävyys ei ole English Tea Shopille vain tyhjää bisnessanahelinää, vaan koko yrityksen toiminnan ydin. Pelkkää luomuteetä tuottava English Tea Shop pitää kunnia-asianaan sekä ympäristön että ihmisen puolella toimimista. Reilun Kaupan sertifioinnin mukaisen palkkatason lisäksi teenviljelijöille maksetaan lisäpalkkaa, jotta he pystyisivät aidosti sijoittamaan kaikkensa mahdollisimman kestävään teentuotantoon. Uusia teelaatuja suunnitellessa mietitään paitsi parhaita mahdollisia makuyhdistelmiä, myös miten ne hyödyttäisivät Sri Lankan teenviljelijöiden paikallista yhteisöä parhaalla mahdollisella tavalla.

Jälleenmyyjät

English Tea Shopin luomuteet saat muun muassa seuraavilta jälleenmyyjiltä ja hyvinvarustelluista luontaistuotekaupoista ja ekokaupoista:

K-Citymarket

K-Supermarket

Sokos- / Emotion-myymälät

Valikoidut Prismat ja S-Marketit

Punnitse & Säästä

Ruohonjuuri

Hyvinvoinnin tavaratalo

Luomu- ja herkkukauppa Inkivääri

Topin Maatilamyymälä

Keskisen Kyläkauppa

Ekosoppi

 Kauppojen valikoimiin kannattaa toivoa tuotteita, jos jotain teetämme ei hyllystä suoraan löydy.

Eikö yritystäsi ollut listassa? Laitathan viestiä meille, lisäämme mielellään myös sinut jälleenmyyjäksi!

Seuraa meitä sosialisessa mediassa

English Tea Shop -maahantuoja

 

English Tea Shopin 100% luomuteen maahantuojana Suomessa toimii
Organic Health.